+47 33140510 alle@kokkers.no

KOKKERSVOLD AS er et arkitekt – og rådgivende ingeniørfirma med hovedkontor i Larvik og avdelingskontor i Porsgrunn.
Firmaet ble etablert i 1993 og er i dag eiet av Kjell Kokkersvold og Camilla K. Maktabi.


NØKKELTALL
Ansatte: 10
Etablert: 1993
Daglig leder: Camilla K. Maktabi

KOKKERSVOLD AS har SENTRAL GODKJENNING I KLASSE 3 (Godkjenningsbeviset finner du her) og firmaet er medlem av

Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF).

STORT TEGNINGSARKIV

Firmaet har kjøpt opp alle oppdrags- og tegningsarkiver etter rådgiverfirmaene Holm Holmsen AS og Gabrielsen & Lintoft AS som har drevet med rådgivende ingeniørvirksomhet i Larvik siden hhv 1947 og 1965. En stor del av bygningsmassen i Larvik ligger derfor i våre arkiver, og vi har gode forutsetninger for å gjennomføre ombygningsprosjekter av eldre og nyere bygningsmasse. Tilgang til våre arkiver er selvfølgelig kostnadsfritt for våre oppdragsgivere.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi tilbyr design-, plan- og prosjekteringstjenester i et kreativt faglig miljø med sterkt kundefokus. Vi arbeider for offentlige og private kunder i alle prosjektfaser, fra idé til ferdig bygd anlegg. Vi tilbyr teknisk og arkitektfaglig rådgivning gjennom heile byggeprosessen fra planlegging og design, prosjektering og produksjon fram til ferdig bygd anlegg. Vi legger stor vekt på tverrfaglig prosjektering gjennom tett samvirke mellom ulike fagområder. Fagfolk med ulik bakgrunn som samarbeider tett ved håndtering av grenseflatene mellom fag skaper gode og fleksible løsninger.

KOMPETANSE

Kokkersvold AS har gjennom årenes løp etablert en god posisjon i markedet, basert på kvalitetsbevisst design og arkitektur, avansert bruk av informasjonsteknologi og et sterkt fokus på kostnader og prosjektering for effektiv bygging.